Wereldmuziek Vocal Group

We gaan terug naar de basis van de muziek, de muziek die mensen maakten toen er nog geen geluidsversterking was en alleen gebruik maakten van hun interne instrument: de stem. Muziek in zijn pure vorm. We gaan Indianen liederen zingen, afrikaanse liederen, Braziliaanse liederen, Ierse liederen. De vroegere stammen zongen deze liederen om bijvoorbeeld als onderdeel van een ritueel, als een werklied, een lied om iets te vieren. Het leuke van liederen van allerlei culturen bij elkaar is toch altijd dat elk land een andere sfeer heeft. Steeds weer andere melodieen,harmonien en ritmes maken het repertoire van deze cursus heel afwisselend.

Wereldmuziek Vocal Group, 8 repetities vanaf 17 september op donderdagavond 20:00-21:00.  

Leeftijd: volwassenen vanaf 18 jaar

Kosten: 8 repetities voor 103 euro

Er is geen zangervaring nodig voor de Wereldmuziekgroep, en je hoeft geen noten te kunnen lezen!

Locatie:
Groenmarktkerk te Haarlem

Proefles:
Je mag de eerste les als proefles gebruiken om te kijken of het iets voor je is, en daarna beslissen of je doorgaat. Later instromen mag, dit kan nog bij de tweede of derde les. De derde les is echter de laatste mogelijkheid. Als je na de proefles besluit door te gaan, geldt de proefles als je eerste les.
Je kunt je inschrijven voor de proefles via het inschrijfformulier proefles.

Contact:
Mocht je nog meer info willen kun je contact opnemen met Jolanda via
info@jolandatraarbach.nl of via 06-18515548.
Wil je je direct inschrijven? Dat kan via het inschrijfformulier! Wil je eerst een proefles volgen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier proefles.

Zie ook www.facebook.com/vocalgroupsinhaarlem

Hieronder wat video’s van de Wereldmuziek Vocal Group!

proefles aanvragen

Inschrijven voor zangles of koor